GIP S*Fridalas Cedrus

S*Fridalas Cedrus

Ras/kön: Norsk skogkatt/Kastrathane

Född: 2006-02-03 -- RIP 2019-09-01

Far:S*Zygot's Ori-Nocco a 03 22

Mor:S*White pearl Eleonora f 24

Färg & mönster: a 23 Blåtigre

Uppfödare: Gunnel Malmberg, Svalöv    

 

Klicka på texten här nedan för att se Cedrus:

utställningsresultat/showresults ->

Stamtavla/pedigree ->

 Bilder/photos

 Nyfödd-12v   12v-1,5år (år 06-07)   2-4år (08-10)   
       

 

Om Cedrus

Mattes älskling, -goding, -snygging ja kärt barn har många namn, Cedrus han är i alla fall en mycket pratig och gosig katt. Han möter en alltid med lite små prat när man kommer hem, precis som han ska berätta om för en hur länge man varit borta och hur mycket han saknat en. Sen följer lite obligatoriskt kel med högljutt spinnande. Detta är väl något som varje kattägare önskar, så vad kan man säga utan att Cedrus är mattes gose kisse! Han följer med en i sängen när man lägger sig för att ligga på magen och gosa lite innan matte knoppar in sen kommer han som ett skott upp i sängen när väcka klockan ringer på morgonen för lite morgon kel :-) 

 

När vi köpte Cedrus så fanns det inga större planer för verkens utställning eller avel utan meningen var att han skulle vara en gosig stuge katt och sällskap till vår europé hona Paris. Men efterhand fröna som Cedrus duktiga uppfödare Gunnel sådde för utställning fick gro, så väcktes också ett intresse för detta med utställning....

 

Stort TACK till Gunnel för att vi fick förtroendet att bli Cedrus nya familj!

Vi vill även passa på att tacka Gunnel för all hjälp vi fått med utställningar & annat! Du är en alldeles underbar uppfödare som inspirerar dina katt köpare att utvecklas inom "kattvärlden" TACK & ÅTER TACK!

 

Länk till Cedrus kull bror Cornell & hans matte Caroline:

 http://ci-carolinestenborg.se/cornell/