S*Cederskogens Nyhetsdagbok!

Nytt & uppdaterat i november...

2017-11-28

2017-11-28

Ä-kullen..

Vår Ä-kull blir idag 1 vecka :-) Alla sex växer bra och det känns rofyllt i bolådan. Tyvärr måste jag inse att tiden inte räcker till att uppdatera hemsidan med nya bilder denna veckan då annat måste prioriteras. Nästa vecka kommer det heller inga bilder utan först när de blir 3 veckor. 

Nästan alla i Å-kullen har hunnit flytta nu, bara Åfelia kvar som flyttar imorgon. De som har flyttat verkar ha funnit sig väl tillrätta i sina nya familjer, Tack för att ni tar så väl hand om dem och stort lycka till med era nya familjemedlemmar ♥

"Hälsning från bolådan"


 

2017-11-22

12 veckor..

Å-kullen blir idag 12 veckor! Jag har fotograferat hela gänget och uppdaterat hemsidan med nya bilder. Se de här->

Det har verkligen varit ett härligt gäng att ha här hemma så vi kommer sakna deras sällskap och upptåg nu när flyttlassen snart börjar gå. Men allt känns toppen i hjärtat med deras nya familjer :-) 

Som jag skrev förra veckan så väntade vi kattungar efter Ruby & Keilir men vi fick vänta lite längre än till veckoslutet ;-) Jag var ledig från jobbet hela söndagen, måndagen och halva tisdagen för att ta hand om den stundande förlossningen men inget hände.. 

Men jag märkte att det var ordentligt på G när det var dags att köra till jobbet igår. *typiskt* Senare på kvällen ringer min man upp mig för att meddela att första kattungen hade anlänt! Därefter kom det ytterligare fem fina kattungar. Kauko och barnen skötte allt toppenbra och hela lilla kattfamiljen mår fint nu 1 dygn efter.

Bilder och info kommer längre fram :-)

Våra sex nykomlingar <3 


2017-11-16

Tiden går fort nu..

Det har redan hunnit gå en vecka sedan jag var här och uppdaterade med nya bilder! Igår blev kattungarna 11 veckor och blev fotograferade, nu finns bilderna här->

Redan nästa vecka är det dags för några av dem att börja flytta.. Känns ju som de föddes precis! 

Under veckoslutet väntar vi på att Ruby och Keilirs småttingar ska titta ut. Tänk att detta med förlossning och kattungar alltid är lika spännande! Jag känner mig lite som ett barn på julafton. :-)


 

2017-11-08

10 veckor...

Kattungarna i Å-kullen har nu blivit 10 veckor. Nu finns det nya bilder på alla! Se de här-> 


2017-11-02 

Höstlov...

Ja, det har Clara här hemma nu.. Tänk va lyxigt man hade det när man gick i skolan ;-)) I tisdags passade jag, barnen och mormor på att besöka Skånes Djurpark. Jag blir lika imponerad varje år av hur fantasifullt personalen har lyckats smycka parken med pumpor, spöken och häxor! 

Kattungarna i Å-kullen har hunnit bli 9 veckor och nu finns det nya färska bilder på hela gänget! Se de här-> I övrigt så växer och utvecklas de som de ska. I mellanåt känns det som att vi har ett gäng huliganer här som härjar hejdlöst för att minuten senare sova djupt!

Det blir allt för denna veckan!

I helgen blir det kalas här hemma för lilla Hugo som fyller 4 år!

Önskar alla en fin helg..